Könyvek vásárlása

H. fajth Evelin

A pokol édenkertje

Krimi

Emma ​elismert, sikeres írónő. Eddig felépített, tökéletes világa egyszeriben kettészakad, amikor balesetben elveszíti férjét és kislányát, ő maga pedig deréktól lefelé lebénul. Úgy érzi, megfosztották a mennyországtól, és immár a pokolba került, mígnem a kezébe kerül egy régi újságkivágás, amely egy rejtélyes körülmények között eltűnt szelencéről és a vele kapcsolatos gyilkosságokról szól.

Az 1880-as évekbeli Magyarországon virágkorát éli a korrupció. A rendőrség Johanna, a külföldön élő és tevékenykedő tanácsadónő segítségét kéri, hogy kézre kerítsék a kéjnők gyilkosát, lebuktassák a besúgókat, és kiderítsék, mit rejt a titokzatos vörös szelence.

A pokol édenkertje egy olyan világba kalauzolja az olvasókat, ahol kábítószerkereskedelem, korrupció, prostitúció és temérdek hazugság fonja át a történetszálakat. Miképpen kapcsolódik egymáshoz Emma és Johanna, valamint a többi szereplő életútja? Hol ér véget a történet, és hol kezdődik a valóság?

író, szövegíró, blogger

H. Fajth Evelin

Fajth Evelin családanya és feleség a hétköznapokban, míg szabad idejében gyilkosok és rejtélyek nyomába ered lerántva a leplet a túlságosan mély és elzárt titkokról. Szívesen repíti el magát egy másik világba, ahol az igazságért harcol, vagy éppen két lábbal a talajon próbál egyensúlyozni a magánélet és a munka között. Hogy kieressze a fáradt gőzt, imád olvasni, kirándulni, és gyakorta kacérkodik a kalligráfiával is. Szöveget ír, blogol, űrhajót készít gyerekeinek kartondobozból, vagy a konyhában kísérletezik, hogy megtalálja a tökéletes citromos pite receptjét.

Melyiket küldhetem?

A pokol édenkertje e-könyv + 2 ajándék novella

Nem kell magaddal cipelned a könyvet és a novellákat, hanem ebook formátumban akárhol olvashatod: telefonodon, tableteden, még könyvjelzőt sem kell használod! Miután végeztél a könyvvel, jöhetnek a novellák!

2000 Ft

A pokol édenkertje könyv + ajándék 3 novella

Tapintsd, szagold, leld meg az örömöt benne, miközben elmerülsz egy korrupcióval átitatott világban! Kérd dedikálva, és már küldöm is a személyre szólóan megírt üzenettel együtt, a novellákat pedig digitális formátumban adom át!

3300 Ft

A pokol édenkertje e-könyv és nyomtatott könyv + ajándék 3 novella 

Ismerj meg még jobban, érezz rá az írás hatalmára és az olvasás szenvedélyére. A pokol édenkertje  című regényemet nyomtatott verzióban és digitálisan is elküldöm, mellé pedig a három novellámat is!

3800 Ft

Megrendelő lap


Tudnivalók:

3 vagy több könyv megrendelése esetében INGYENES a kiszállítás!

2 könyv esetében csak 1 postaköltséget fizetsz, a második könyv szállítási díját én állom!

Megrendelést követően kapsz egy automatikus emailt, amely tartalmazza a további teendőket, utaláshoz szükséges adatokat. Kérlek, amennyiben problémád adódna, írj emailt a következő email címre: info@hfajthevelin.hu

Vagy keress telefonon: +36 70 630 9128

Továbbá a megrendelés visszaigazolása landolhat a spam mappába, kérlek, ha nem érkezett meg, nézd meg ott is!

H. Fajth Evelin

Milyen novellákat küldök ajándékba?

A titokzatos idegen

 

A titokzatos idegen novellámat egy pályázat keretein belül választották ki, és kapott helyet a Holdtitok című antológiában.

Mit súg a hold, milyen titkot őriz? Gabriella miképp találkozik egy furcsa, titokzatos idegennel? Rafael miért segít a bajbajutott lányon?

Végtelen utazás

 

Hogyan kérhetünk bocsánatot egy olyan személytől, aki már nincs közöttünk? Natália késő este a metrón utazva egy fiatal, kétségbeesett utas szipogására lesz figyelmes. Vajon mi baja lehet?

Ligeti képmás

 

Adél kétségek között őrlődik, mikor egy ligetben találja magát. Lába előtt fodrozódó víz hívogatja, azonban a tükörképét nem látja a tóban. Hogy került ide, és mi a célja?

{

Nagyon korrektül megírt könyv, a pályázati győzelem jogos. Ajánlott mindenkinek, aki nyitott egy nem túllihegett, valósághű történetre egy mentális betegségről és a traumafeldolgozás gyakorlati oldaláról.

Tarja Kauppinen [bekezdés]-díjas író

{

A több szálon futó, mind térben és időben különböző cselekmény alaposan megdolgoztatta a fantáziámat, és még a könyv utolsó oldalai is tartogattak meglepetést. Nehéz volt letenni a könyvet!

Azanyja – író, blogger

{

Izgalmas, fordulatos, 2 idősíkon játszódó történet. Mélyen elgondolkodtató és rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennem olvasás közben és után is. Hogyan kezelhető a veszteség? Hogyan ismerhető fel egy mentális betegség? Hogyan segíthetünk mi, laikusok a mentális betegeknek?

Pataki Györgyi

Ide írj nekem:

info@hfajthevelin.hu

Vagy keress telefonon:

+36 70 630 9128

Iratkozz fel a hírlevélre!

Regisztrálj email címeddel, hogy megajándékozhassalak A pokol édenkertje című regényem egy részletével!

Kíváncsi vagy hogyan kapcsolódik Emmához Johanna, a titokzatos tanácsadónő? Milyen szövevényes hálót kell kibogozni, hogy fény derüljön a titkokra? Újdonságok, hírek, kedvezmények, kuponok várnak! Hová küldhetem a fejezetet?