Olvass bele!

H. Fajth Evelin: A pokol édenkertje (részlet)

Melyik csomagban küldhetem?

A pokol édenkertje e-könyv + 2 ajándék novella

Nem kell magaddal cipelned a könyvet és a novellákat, hanem ebook formátumban akárhol olvashatod: telefonodon, tableteden, még könyvjelzőt sem kell használod! Miután végeztél a könyvvel, jöhetnek a novellák!

2000 Ft

A pokol édenkertje könyv  + ajándék 3 novella

Tapintsd, szagold, leld meg az örömöt benne, miközben elmerülsz egy korrupcióval átitatott világban! Kérd dedikálva, és már küldöm is a személyre szólóan megírt üzenettel együtt, a novellákat pedig digitális formátumban adom át!

3300 Ft

A pokol édenkertje e-könyv és nyomtatott könyv + ajándék 3 novella 

Ismerj meg még jobban, érezz rá az írás hatalmára és az olvasás szenvedélyére. A pokol édenkertje  című regényemet nyomtatott verzióban és digitálisan is elküldöm, mellé pedig a három novellámat is!

3800 Ft

Megrendelő lap


Tudnivalók:

3 vagy több könyv megrendelése esetében INGYENES a kiszállítás!

2 könyv esetében csak 1 postaköltséget fizetsz, a második könyv szállítási díját én állom!

Megrendelést követően kapsz egy automatikus emailt, amely tartalmazza a további teendőket, utaláshoz szükséges adatokat. Kérlek, amennyiben problémád adódna, írj emailt a következő email címre: info@hfajthevelin.hu

Vagy keress telefonon: +36 70 630 9128

Továbbá a megrendelés visszaigazolása landolhat a spam mappába, kérlek, ha nem érkezett meg, nézd meg ott is!

H. Fajth Evelin

Milyen novellákat küldök ajándékba?

A titokzatos idegen

 

A titokzatos idegen novellámat egy pályázat keretein belül választották ki, és kapott helyet a Holdtitok című antológiában.

Mit súg a hold, milyen titkot őriz? Gabriella miképp találkozik egy furcsa, titokzatos idegennel? Rafael miért segít a bajbajutott lányon?

Végtelen utazás

 

Hogyan kérhetünk bocsánatot egy olyan személytől, aki már nincs közöttünk? Natália késő este a metrón utazva egy fiatal, kétségbeesett utas szipogására lesz figyelmes. Vajon mi baja lehet?

Ligeti képmás

 

Adél kétségek között őrlődik, mikor egy ligetben találja magát. Lába előtt fodrozódó víz hívogatja, azonban a tükörképét nem látja a tóban. Hogy került ide, és mi a célja?

Iratkozz fel a hírlevélre!

Regisztrálj email címeddel, hogy megajándékozhassalak A pokol édenkertje című regényem egy részletével!

Kíváncsi vagy hogyan kapcsolódik Emmához Johanna, a titokzatos tanácsadónő? Milyen szövevényes hálót kell kibogozni, hogy fény derüljön a titkokra? Újdonságok, hírek, kedvezmények, kuponok várnak! Hová küldhetem a fejezetet?