H. Fajth Evelin

író, anya, feleség, nő, szövegíró, blogger

A történetem

A nevem H. Fajth Evelin és én írtam A pokol édenkertje című regényt!

Imádok olvasni! A könyvek iránti rajongásom igaz sokkal később mutatkozott meg – miután teljes kétségbeesés jellemezte olvasnikedvelő szüleimet -, a középiskolás éveim alatt jöttem rá, hogy Gárdonyi Géza, Molnár Ferenc, Arany János csodás munkásságain felül remekebbnél remekebb könyvek lapulnak édesanyám polcain. Így hamar felfedeztem Luanne Rice, Sharon Creech, Danielle Steel, Jane Austen írásait – amik nem meglepően-, de magukkal ragadtak, beszippantottak egy teljesen új világba, ami csak rám várt! A könyvespolcom hamar roskadozni kezdett a könyvektől, én pedig a különböző stílusok felé is nyitottam. Elmerültem ezekben a különleges élethelyzetekben, és jól éreztem magam.

Közben pedig nekem is mondanivalóm lett. Saját világot akartam teremteni, ahol én írom a szabályokat, mégha olykor át is veszik felettem az irányítást a szereplők. Végül megoldottam! Papírra vetettem az ötletet, a számítógép villogó fényénél pedig gépeltem és gépeltem, mígnem teljesen összeállt a történet. Középiskolában versekkel, novellákkal próbálkoztam, míg megtaláltam az egyéni hangomat.  A pokol édenkertje az első komolyabb írásom, amit nagy gonddal készítettem el! Izgalomra vágytam, rejtélyre, cselszövésre, hazugságokra, amiket felderíthetek, kibogozhatok, és az olvasóim elé tárhatok! Íme, elkészültem!

Írásaim tárháza

A pokol édenkertje – krimi

Kábítószerkereskedelem, korrupció, prostitúció és temérdek hazugság, ami csak arra vár, hogy kibogozzuk ezt a szövevényes hálót.

Holdtitok – antológia

Egy titokzatos idegen siet Gabriella segítségére, miután balesetet szenvedett. Honnan olyan ismerős ez az arc? Találkozott már korábban is vele?

A mazsolás kuglóf titka – antológia

Emlékfoszlányok a múltból kergetnek vissza egy olyan világba, amelyben elsüppedek és csendes magányomban mosolygok. Hova tartozom, és honnan jöttem?

Erdei pad antológia – Isten vajon mindenkit szeret?

Ha egy erdei padon leülnél, vajon kivel beszélgetnél a legszívesebben? Mire van szükséged? Isten vajon mindenkit szeret? – című novellám mindezekre a kérdéseketre megsúgja a választ.

Lakótelepi hófehér antológia – Égig érő meszelők

Az Irodalmi Rádió által meghirdetett Novellák 2022 pályázatra került benyújtásra az Égig érő meszelők című novellám, amivel 3. helyezést értem el.

Megérzés antológia – Kettétört álmok

Kettétört álmok című novellám kapott helyet az Illiryan Monastery (Illír Kolostor) által kiadott kötetben. Spirituális novellák, valós élmények alapján írt történetek várják az olvasókat

Hétmérföldes mesék antológia – Az Elveszett Játékok Birodalma és a Mindent látó távcső

A KIC gondozásában jelent meg a Hétmérföldes mesék című antológia, amelyben első mesém is szerepel.

Fényfüzér – karácsonyi verseskötet – Reménnyel teli kívánság

Az #ÍróTesók karácsonyi különkiadásában jelent meg az első versem Reménnyel teli kívánság címmel.

Amire igazán büszke vagyok…

Gyerekkoromban mindig csak álmodoztam arról, hogy valaha én is könyvet fogok írni! Végül megtettem!

Mi történik, ha megpróbálom? Akár meg is jelenhet! És sikerült is!

kiadott könyv

megírt cikk

megjelent novella

kiemelés

A könyvem itt is megvásárolható:

{

Sok ember van odakint, aki azt mondja Neked, hogy nem tudod megcsinálni. Amit ilyenkor tenned kell az, hogy megfordulsz és azt mondod: “figyelj csak”.

Hol találkozhatsz velem?

2021.11.27.

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Ugocsa utcai könyvtára

Szeretettel meghívunk mindenkit H. Fajth Evelin: A pokol édenkertje című regényének dedikálással egybekötött könyvbemutatójára!

Az eseményre előzetes regisztráció szükséges: fszek1201@fszek.hu

A rendezvényen védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt, az előadás ideje alatt a maszk használata kötelező!

2021.11.14.

Újlengyel - Újlengyeli Művelődési ház

Újlengyelben, szülőfalumban bemutatásra kerül első regényem, A pokol édenkertje című krimi. Az előadás ingyenes látogatható!

Ide írj nekem:

info@hfajthevelin.hu

Vagy keress telefonon:

+36 70 630 9128

Iratkozz fel a hírlevélre!

Regisztrálj email címeddel, hogy megajándékozhassalak A pokol édenkertje című regényem egy részletével!

Kíváncsi vagy hogyan kapcsolódik Emmához Johanna, a titokzatos tanácsadónő? Milyen szövevényes hálót kell kibogozni, hogy fény derüljön a titkokra? Újdonságok, hírek, kedvezmények, kuponok várnak! Hová küldhetem a fejezetet?