H. Fajth Evelin

Könyvek vásárlása

Válassz egy pokoli jó krimi mellé ajándékot!

H. Fajth Evelin – A pokol édenkertje

Emma ​elismert, sikeres írónő. Eddig felépített, tökéletes világa egyszeriben kettészakad, amikor balesetben elveszíti férjét és kislányát, ő maga pedig deréktól lefelé lebénul. Úgy érzi, megfosztották a mennyországtól, és immár a pokolba került, mígnem a kezébe kerül egy régi újságkivágás, amely egy rejtélyes körülmények között eltűnt szelencéről és a vele kapcsolatos gyilkosságokról szól.

Az 1880-as évekbeli Magyarországon virágkorát éli a korrupció. A rendőrség Johanna, a külföldön élő és tevékenykedő tanácsadónő segítségét kéri, hogy kézre kerítsék a kéjnők gyilkosát, lebuktassák a besúgókat, és kiderítsék, mit rejt a titokzatos vörös szelence.

A pokol édenkertje egy olyan világba kalauzolja az olvasókat, ahol kábítószerkereskedelem, korrupció, prostitúció és temérdek hazugság fonja át a történetszálakat. Miképpen kapcsolódik egymáshoz Emma és Johanna, valamint a többi szereplő életútja? Hol ér véget a történet, és hol kezdődik a valóság?

Helló! Evelin vagyok. Ismerj meg!

Fajth Evelin családanya és feleség a hétköznapokban, míg szabad idejében gyilkosok és rejtélyek nyomába ered lerántva a leplet a túlságosan mély és elzárt titkokról. Szívesen repíti el magát egy másik világba, ahol az igazságért harcol, vagy éppen két lábbal a talajon próbál egyensúlyozni a magánélet és a munka között. Hogy kieressze a fáradt gőzt, imád olvasni, kirándulni, és gyakorta kacérkodik a kalligráfiával is. Szöveget ír, blogolűrhajót készít gyerekeinek kartondobozból, vagy a konyhában kísérletezik, hogy megtalálja a tökéletes citromos pite receptjét.

Szia

Milyen témákban írok?

Krimi

Történelmi

Fantasy

Családi

Lélektani

Mese

Szellemíróként

Íróként

Szövegíróként

Marketingesként

Nőként

Anyaként

Segíthetek valamiben? Írj nEkem!

Csomag ajánlatok

H. Fajth Evelin: A pokol édenkertje

– nyomtatott könyv

Nyomatott könyv

Ajándék könyvjelző – nyomtatható (2 db)

Ára

3100 Ft

H. Fajth Evelin: A pokol édenkertje

– EBOOK

 

Megkapod a teljes történetet EPUB vagy MOBI formátumban

Ajándék olvasónapló – nyomtatható

Ajándék könyvjelző – nyomtatható (2 db)

 

ÁRA

1500 Ft

A pokol édenkertje – ebook + nyomtatott könyv + olvasónapló + könyvjelző

 

Mindent szeretnél?

Válaszd ezt az opciót és megkapod:

– A pokol édenkertje nyomtatott könyvet

– A pokol édenkertje ebook verzió

– Ajándék olvasónapló – nyomtatható (bővített kiadás)

– Ajándék könyvjelző – nyomtatható (4 db)

 

Ára

3400 Ft

Milyen ajándékot kapsz?

Minden megrendelés mellé ajándékba küldök könyvjelzőt és/vagy olvasónaplót! Legyen Tiéd az exkluzív olvasónapló, amibe kényelmesen lejegyezheted az eddig elolvasott könyveidet!

Megrendelő lap 

Töltsd ki az adatokkal, küldd be, én pedig minél hamarabb felveszem veled a kapcsolatot!


Tudnivalók:

3 vagy több könyv megrendelése esetében INGYENES a kiszállítás!

2 könyv esetében csak 1 postaköltséget fizetsz, a második könyv szállítási díját én állom!

Megrendelést követően kapsz egy automatikus emailt, amely tartalmazza a további teendőket, utaláshoz szükséges adatokat. Kérlek, amennyiben problémád adódna, írj emailt a következő email címre: info@hfajthevelin.hu

Vagy keress telefonon: +36 70 630 9128

Továbbá a megrendelés visszaigazolása landolhat a spam mappába, kérlek, ha nem érkezett meg, nézd meg ott is!

H. Fajth Evelin

Ne szalaszd el a lehetőséget!

Minden megrendelés mellé ajándékot küldök! Szeretnél egy olvasónaplót, amibe le tudod jegyzetelni az olvasott könyveidet, sőt, még értékelni is szeretnéd őket? Rendeld meg a könyvemet, és a Tiéd lehet ajándékba könyvjelzőkkel együtt!

Könyv

Olvass

H. Fajth Evelin: A pokol édenkertje (részlet)

Visszajelzések

Örülök, hogy olvashattam A pokol édenkertjét! : )

Egy olyan történetet ismerhettem meg, amely sok érzelmet váltott ki belőlem. Megrázó, ugyanakkor gyönyörű! Különösen tetszettek azok az apró tükör-mozzanatok, amelyek összefűzve tartottak engem a múlt és a jelen szálai között (Mint például a kósza hajtincs megigazítása). Bár mindkét főhősnő sorsát kíváncsian követtem, Johanna vált a kedvencemmé, méghozzá nagyon hamar. Emellett a történet végére már Veronikát is a kedvencek közé soroltam. A borító nagyon szép, emellett a könyv végén szereplő köszönetnyilvánítás is fontos üzenetet hordoz.

Úgy hiszem, hogy A pokol édenkertje megérdemli mind az öt csillagot.
Köszönöm a történetedet, H. Fajth Evelin! : )
@tamara1993

Izgalmas, fordulatos, 2 idősíkon játszódó történet. Mélyen elgondolkodtató és rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennem olvasás közben és után is. Hogyan kezelhető a veszteség? Hogyan ismerhető fel egy mentális betegség? Hogyan segíthetünk mi, laikusok a mentális betegeknek? @patakigyörgyi

Vannak történetek amik pontosan azt adják olvasás közben, amit a borító és a fülszöveg ígér…Nos, ez nem egy olyan történet…Egy sokkal jobb, összetettebb, elgondolkodtatóbb regényt kapunk, mint amit várunk. Elvezet a lélek legsötétebb, legeldugottabb részeibe, megmutatja, hogy egy nem kezelt mentális betegség mit tesz az emberrel, hogyan lök a szakadék szélére, és hogy van-e onnan lehetőség visszalépni.
A pokol édenkertje szerkezetileg nemcsak két idősíkon játszódó történet, hanem történet a történetben, ahol minden apró momentumnak jelentősége van, a történetvezetés biztos és pontos. Sokszínű, érdekes jól kidolgozott karakterek uralják a regényt, mind az 1800-es években, mind a jelenben futó történetszálon.
Elsőkönyves szerzőként Evelin mesterien ötvözi a krimit, a finom romantikát és a mélylélektani regény elemeit. Kellemes kikapcsolódás, mely rengeteg „mi lett volna, ha…” gondolatot ébreszt az olvasókban. @czetliagi

 

Vedd fel velem a kapcsolatot

12 + 2 =